facebook

У війні в Україні настав переламний момент, який веде до її закінчення – прогноз таролога

За словами астрологічного експерта, країна-агресор невдовзі планує ракетну атаку на Україну.

Українців постійно лякають інформацією про те, що Росія має криваві плани щодо річниці вторгнення в Україну. Тож таролог Ірина Клевер відповіла, чи чекати ракетної атаки до цієї дати, 24 лютого. Також в інтерв’ю YouTube-каналу “Прогноз” вона заявила, що наразі триває завершальний переламний момент у війні.

“Так, планується (удар російськими ракетами С-300 та С-400, – УНІАН.). І дата вже є, вона узгоджена й обговорена. А далі вони ще не думали”, – каже астрологічний експерт.

Таролог розповіла, з якою метою Російська Федерація планує цю масовану атаку. Вона каже, що Кремль хоче примусити Україну до миру. Клевер запевнила, що наша країна зможе відбити потужний ракетний удар РФ. “Відіб’ємо, але жертви будуть… Це неминучі жертви, без них не буде перемоги”, – прогнозує вона.

Астролог додала, що навесні Україна вже нарешті відчує полегшення, це станеться наприкінці березня, після 25-го числа. Тобто зараз триває переламний момент, який веде до закінчення війни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Є переламний момент перший, другий, третій, а цей вже – завершальний”, – підсумувала Клевер.

 

Коли закінчиться війна – прогноз таролога
Раніше Таролог Ірина Клевер розповіла про те, коли закінчиться війна в Україні. Зараз багато астрологів та ясновидців стверджують, що перемога нашої країни над Росією очікується у 2023 році. Вона підтвердила за розкладом на картах Таро, що війна дійсно зійде нанівець цьогоріч.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У війні в Україні настав переламний момент, який веде до її закінчення – прогноз таролога