facebook

“Біль пронизує серця”: одразу троє студентів загинули у страшній аварії

Троє студентів ЗУНру загинуло у ДТП біля села Стара Брикуля, де перекинувся автобус, який їхав з Буковеля.

Загиблих одногрупники та викладачі згадують виключно позитивно.

Олег Рачук, група ПДЕБм-12, народився 15 серпня 2001 р. й проживав у м.Ланівці. У 2018 році вступив на навчання до Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

Олег добре вчився, завжди був відповідальним та комунікабельним хлопцем, добрим й надійним товаришем.

Мар’ян Мисак, група КНм-11, народився 19 вересня 2000 року у с.Кропивник Калуського району Івано-Франківської області. У 2018 році вступив на навчання до класичного університету Тернополя за спеціальністю «Комп’ютерні науки».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проявив лідерські якості й став старостою групи, адже був відповідальним, харизматичним й веселим, впевненим у собі юнаком.

Мар’ян активно займався спортом – захоплювався великим тенісом, баскетболом. Він був товариським й завжди допомагав одногрупникам, особливо у вивченні іноземної мови.

У 2022 році отримав диплом бакалавра й продовжив навчання в магістратурі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Поглиблено вивчав програмування та мав багато планів на життя. Мар’ян паралельно працював в ІТ-компанії. Його життєвим кредом було: «Все, що ти бачиш у світі, є результатом з твоїх власних поглядів».

Олег Максимів, студент групи ІПЗ-41, спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» факультету комп’ютерних інформаційних технологій народився 17 вересня 1999 року у смт. Підволочиськ.

У 2019 році вступив до Західноукраїнського національного університету й паралельно працював в ІТ-компанії.

Він був харизматичним та товариським, працелюбним й наполегливим юнаком з хорошим почуттям гумору, завжди допомагав друзям й близьким, добре вчився й активно брав участь у діяльності закладу вищої освіти.

Одногрупники згадують його як дружелюбного й дуже щедрого хлопця, який не шкодував нічого для друзів. Олег був різносторонньою особистістю, без перебільшення йому все вдавалося одразу добре.

Полюбляв займатися настільним тенісом, грав у шахи, захоплювався катанням на сноубордах, подорожував світом й побував у багатьох країнах.

“Біль пронизує серця від усвідомлення цієї втрати. Низько схиляємо голову у скорботі”, – йдеться у повідомленні вишу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Біль пронизує серця”: одразу троє студентів загинули у страшній аварії