facebook

8 продуктів, які допоможуть вам скинути вагу

Кожна людина, яка хоч раз в житті сиділа на дієті, знає просту істину: якщо хочеш схуднути, потрібно правильно харчуватися. Від деяких продуктів вага стрімко збільшується, але є й ті, що сприяють схудненню.

Якщо ви маєте твердий намір позбутися від зайвих кілограмів, то ми в  funtime зібрали цей перелік для вас. Але пам’ятайте: все добре в міру.

Тунець

  • Енергетична цінність (100 г): 184 ккал

В тунці зовсім мало жиру, зате багато білкf і майже всі амінокислоти, які потрібні для активного життя. Завдяки низькому вмісту вуглеводів тунець сприяє швидкому схудненню (чим більше простих вуглеводів, тим більше жирів відкладається на нашому тілі). Періодичні розвантажувальні дні з додаванням в меню риби можуть поліпшити обмін речовин.

Грейпфрут

  • Енергетична цінність (100 г): 42 ккал

Грейфрут містить особливу речовину – нарингін, яка надає плоду гіркий присмак і прискорює обмін речовин, що призводить до втрати ваги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Печериці

 

  • Енергетична цінність (100 г): 27,4 ккал

Кількість амінокислот в грибах не поступається м’ясним стравам, а ось калорійність в кілька разів нижча. Господиням на замітку: віддавайте перевагу більш ніжним молодим грибам, капелюшкам, а не ніжкам (бо в них менше поживних речовин), а під час приготування дуже дрібно нарізайте.

Буряк

  • Енергетична цінність (100 г): 43 ккал

У буряках міститься рекордна кількість елемента бетаїн. Він окислює жирову клітину, яка згодом стає тонкою, і перестає живитися. До того ж бетаїн активізує метаболічні процеси в організмі, збільшуючи швидкість обміну речовин. Але і це ще не все. Мало того, що буряк сприяє зниженню ваги, так ще й не дозволяє в подальшому її набрати, блокуючи утворення жирових клітин.

Авокадо

  • Енергетична цінність (100 г): 160 ккал

Авокадо містить мало вуглеводів, але має високу енергетичну цінність. Відчуття ситості від одного плоду просто феноменальне, що в загальному дозволяє значно «зекономити» на обіді. Воно легко засвоюється і багате на поживні речовини.

Гарбуз

  • Енергетична цінність (100 г): 26 ккал

У гарбузі високий вміст вітаміну Т, який сприяє прискоренню метаболізму і швидкому перетравленню їжі. Зверніть особливу увагу на гарбузове насіння. Це справжнє джерело магнію і протеїнів та чудесний товариш для тих, хто бореться з безсонням.

Чорнослив

  • Енергетична цінність (100 г): 240 ккал

Всього 5 сушених плодів на 13% покриває потреби організму в клітковині.Чорнослив покращує процес проходження їжі в травній системі, що важливо при боротьбі із зайвими кілограмами.

Імбир

  • Енергетична цінність (100 г): 80 ккал

Основна цінність імбиру для тих, хто худне – його здатність підсилювати вироблення тепла і прискорювати обмінні процеси в організмі. У ньому міститься гінгерол, який сприяє прискоренню травлення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

8 продуктів, які допоможуть вам скинути вагу