facebook

Потап та Настя Каменських розлучаються на тлі чуток про зраду продюсера: заява відомого блогера

У Мережі поширюються чутки про розрив пари.

Шанувальники продюсера Потапа та співачки Насті Каменських стурбовані новинами стосовно особистого життя пари.

Після заяв експідопічної шоумена GIP C про його домагання у Мережі почали обговорювати можливий розрив зіркового подружжя. Зокрема, відомий блогер Богдан Беспалов заявив, що за його джерелами, Потап
Зірковий оглядач розповів, що співачка пішла від продюсера через його зраду з дівчиною з близького кола родини. Подейкують, що Каменських терпіла зради чоловіка, але зрештою терпець урвався.

“Потап вчергове зрадив Анастасію з людиною з їхнього спільного кола. Ця людина була досить близькою до Каменських. Відповідно, Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова з цим миритися. Адже там просто комерційний шлюб на вигідних умовах, у якому немає цього кохання. Домовилися розійтися по-тихому, щоб ніхто не знав”, – сказав в своєму відео Беспалов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ба більше, блогер заявив, що нещодавня новина про те, що Каменських втратила голос та не зможе давати деякий час концерти, може бути просто піарходом співачки, щоб відвернути увагу від скандалу з Потапом.


Нагадаємо, що гучний скандал навколо Потапа розгорівся після того, як його колишня підопічна, співачка GIP C, звинуватила продюсера у харасменті. Артистка заявила, що він пропонував їй інтим в обмін на кар’єру та неодноразово натякав на особисті стосунки. Спочатку співачку звинуватили у хайпі, але GIP C пообіцяла надати докази своїх слів. Крім того, дівчина заявила, що не лише вона стала жертвою, а й інші артистки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Потап та Настя Каменських розлучаються на тлі чуток про зраду продюсера: заява відомого блогера