facebook

У Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою пацієнтів-неадекватів – “Ледве втекли, довго плакали…”

Лікарі не можуть відійти від шоку.

У Львові неадекватні громадяни скоїли напад на лікарів швидкої допомоги, які прибули за викликом. Про це у спільноті «САМА “швидка” допомога» в соціальній мережі Facebook розповіла жертва нападу.


«Ніколи б не подумала, що стану жертвою чергового нападу на бригаду ШМД! Ми з моїм лікарем, працюючи у нічну зміну, відправились на виклик з приводом «Втрачав свідомість. Блювання. Алкогольне сп‘яніння». Приїхали за адресою, передзвонили, запитали про стан хворого, на що нам відповіли: «Тобі що, 100 гривень дати, щоб ти піднялась?!». Відкриваємо двері під‘їзду (ліфт не працює), квартира знаходиться на 9 поверсі!», – розповідає медсестра бригади.

За її словами, піднявшись на 8 поверх, медики наштовхнулися на сходах на чоловіка, який стверджував, що зламав ногу, коли спускався.

«Ми з лікарем оглядаємо пацієнта (по факту, просто підвернув ногу), спускаються з квартири п’янезні баришні і починають хамити та обзивати бригаду! Пацієнт з «поламаною ногою» підривається і кидає в лікаря сумку з медикаментами (добре, що лікар встигає відхилитися) – сумка розтрощена. Ми ледь встигли втекти!», – додає постраждала, зазначаючи, що медики викликали на місце події правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Після 3 годин стояння і роботи з поліцією спускається ще одне п’яне бидло (як виявилось потім, що це наш пацієнт з втратою свідомості) з камерою та починає знімати і дальше обзивати весь склад бригади! «Хворий зі зламаною ногою» пристрибує з 9 поверху, відкриває двері в машині ШМД і плює на лікаря!», – обурюється жінка.

Вона додає, що «поліція їде, залишаючи нас на одинці з п’яним бидлом, ті починають гримати по нашій машині та хитати нею, в результаті чого наш водій зачипає сусідню машину». При цьому нікого з дебоширів поліція не затримує та не забирає у відділок.

«Протокол ні на кого не виписаний! В результаті у нас з лікарем піднявся тиск, у мене ще довго трусилися руки і ноги. Лікар, яка працює більше 20 років, довго плакала! На наш район залишилась одна лінійна бригада!», – додає жінка.

«Здається, медикам треба видавати зброю…», «Не виїжджайте на виклики, хай бидло здихає потихенько в дома, менше бидла більше кисню», «Якщо поліція не відреагувала, то значить, це були п’яні менти», «Мала тиск 200, три рази викликали швидку, сказали, що не приїдуть. тільки на короновірус їздять. А тут до пияка приїхали. Жесть», – коментують містяни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою пацієнтів-неадекватів – “Ледве втекли, довго плакали…”