facebook

“Масштабна гроза хлине на ці області України прямо у свято, могутній снігопад рине на цей регіон”: синоптики про погоду

Синоптики кажуть про те, що українцям у деяких областях варто готуватися до дощів. У Карпатах зберігається загроза сходження лавин однак у ночі там фіксуватиметься і температура нижче нуля. У цьому регіоні варто бути готовими і до раптового снігопаду посеред весни.

Як інформує “meteo.gov.ua”, 14 квітня на Лівобережжі, вночі і на Київщині невеликий дощ, у східних областях, вдень також на Закарпатті помірні дощі; на решті території без істотних опадів; у західних та південно-західних областях вночі та вранці місцями туман; температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-17°, на Закарпатті до 22°, в Карпатах вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 9-14° тепла.

Як інформує “Obozrevatel”, у день Христового Воскресіння – 16 квітня – в Україні в областях по правий берег Дніпра очікуються переважно дощі, по лівий – погода без опадів. Вдень у всіх регіонах буде відносно тепло, але вітряно.

За попередніми даними, у неділю невеликі дощі можливі у Волинській, Рівненській, Житомирській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській областях.

Помірні дощі з грозами можуть пройти у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Одеській областях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На решті території святковий день пройде без опадів. Вітер – у середньому 7-12 м/с.

На заході, у центрі та на півдні буде тепло (максимум до +15..+17 градусів, а в Криму – і до +18). Найнижчі температури вдень очікуються в північно-східній частині України.

У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях повітря вдень прогріється найменше по країні (+1…+13 градусів).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Масштабна гроза хлине на ці області України прямо у свято, могутній снігопад рине на цей регіон”: синоптики про погоду