facebook

Військовий переворот на росії: пригожин захопив ростов і воронеж, військові колони пішли на москву – там справжня паніка

Колони “вагнерівців” вже увійшли до кількох регіонів росії


Після оголошення євгеном пригожиним початку військового перевороту на росії, до кількох областей країни почали входити колони “вагнерівців”. Бойовикам вже вдалося захопити військові об’єкти в ростові-на-Дону і знищили три російські вертольоти. Про це повідомляють низка пропагандистських ЗМІ.

Так, у ростові пригожин провів переговори із заступником міністра оборони юнус-беком євкуровим та заступником начальника гу гш володимиром алексєєвим. Він повідомив їм, що чвк приїхала до ростова, щоб “отримати начальника генштабу і шойгу”.

“Поки їх не буде тут, ми блокуємо місто ростів і йдемо до москви”, – пригрозив він.

Тим часом колони бойовиків уже зайшли на територію воронежу та взяли місто під свій контроль. Місцеві ЗМІ стверджують, що всі військові об’єкти воронежу перейшли під контроль чвк, а армія переходить на бік “народу”.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після захоплення ростова та воронежу на території москви та московської області ввели режим контртерористичної операції з метою “перетину можливих терактів”.

У соцмережах вже з’явилися відеоролики, на яких видно, що колони “вагнерівців” наближаються до столиці росії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Військовий переворот на росії: пригожин захопив ростов і воронеж, військові колони пішли на москву – там справжня паніка