facebook

Війна в Україні триває набагато довше, ніж ви думаєте! Астрологичний прогноз!

За словами Влада Росса, активні бойові дії припиняться перед президентськими виборами в Америці.


Астролог Влад Росс розповів, що війна в Україні спеціально розтягується, а впливає на це Джо Байден, який мріє виграти на президентських виборах в Америці.

Як розповів експерт, цієї зими все буде відбувається так, щоб Україна втратила свої території, а в цей час Байден нібито буде шукати кроки до загального примирення.

“Але в кінцевому підсумку Зеленського не переламати, він не погодиться втратити території”, – говорить Росс.

Тому вже в середині 2024 року ситуація зміниться. Перед президентськими виборами в Америці Байден надасть Україні літаки в повному обсязі і оголосить про те, що саме він врятував Європу і весь світ. Таким чином він схилить на свою сторону американців, і вони проголосують за нього.

“Єдиний шанс у Байдена виграти вибори – зробити так, щоб війна затягнулася. Потім, в березні, він дасть нам літаки в повному обсязі і оголосить про те, що він врятував Європу і весь світ, і що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна”, – підсумував астролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на Україну в серпні, чи продовжить Росія тероризувати наші міста і знищувати архітектуру, а також жителям яких міст варто бути максимально обережними і коли нарешті закінчиться війна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Війна в Україні триває набагато довше, ніж ви думаєте! Астрологичний прогноз!