facebook

Після допиту, який Путін влаштував у прямому ефірі, чиновник навіть забув, як пити воду зі склянки. Відео

У мережі розмістили курйозне відео за участю Путіна та російського чиновника

Під час онлайн-трансляції 5 вересня президент Росії Володимир Путін обговорив історичні події та ситуацію в Україні. Якогось моменту Путін запитав чиновника про їх погляд на українців у зв’язку з темою «нацистів», але чиновник не одразу дав пряму відповідь.

Про це повідомляє “glavred”, посилаючись на відеоролик.

Цей інцидент стався у розпал політично забарвленої дискусії, де така термінологія, як «нацисти», має значну історичну та емоційну вагу, особливо у контексті Другої світової війни та її наслідків. Більш докладна інформація про інцидент і осіб, які беруть участь у ньому, не наводиться, але це підкреслює складність і суперечливий характер дискусій, пов’язаних з історичними подіями та політичними питаннями в контексті міжнародних конфліктів, що продовжуються, і різних поглядів на історичні розповіді.

Важливо відзначити, що у соціальній мережі розлетівся відеоролик, на якому можна побачити російського диктатора і як він спілкується із чиновником із РФ.

“Бункерний чубакка влаштував допит під час трансляції зі своїми посіпаками. Кажуть, після цієї розмови путінського чиновника більше ніхто не бачив”, – підписано публікацію з відео в соцмережі.

Також на самих кадрах виразно видно реакцію чиновника після ненормальних питань Путіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Після допиту, який Путін влаштував у прямому ефірі, чиновник навіть забув, як пити воду зі склянки. Відео