facebook

“Жахливий холод лише починається, мороз сягне -14 градусів вже сьогодні”: в цей регіон пре шалений снігопад і дощ

В останні дні листопада під впливом циклону в Україні очікується нестійка погода із коливаннями температури повітря та опадами різної інтенсивності.

Як інформують “УН”, метеоролог Ігор Кібальчич зазначає, що вже сьогодні температура повітря вночі становитиме -8…-3 °С, місцями стовпчики термометрів опустяться до -14…-9 °.

У середу, 29 листопада, черговий південний циклон стане причиною нестійкої, вологої та вітряної погоди. Сильні опади здебільшого у вигляді дощу пройдуть на більшій частині території України.

У західних та північних областях очікуються сніг та мокрий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура повітря протягом доби коливатиметься від -5 °С у західних областях до +11 °С у південних областях та у Криму. Вітер північно-східний із переходом на західний, 9-14 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с.

Як повідомлялося раніше, заморозки і перший сніг прогнозували вже у жовтні, а “колапс полярного вихору” у січні. Синоптики розповіли, якими будуть осінь та зима.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Жахливий холод лише починається, мороз сягне -14 градусів вже сьогодні”: в цей регіон пре шалений снігопад і дощ