facebook

Україну накриє дощ, сніг та ожеледь: синоптики попередили, суне дика стихія

Погода здивує!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 7 грудня. Всі «радощі» зими прослідковуються в регіонах країни.

Сьогодні, 7 грудня, в Україні хмарно з проясненнями. На Закарпатті та Прикарпатті сніг, а у південних регіонах, в більшості центральних областей і на Донеччині сніг та дощ. Решта території без істотних опадів.

В день до налипання мокрого снігу варто приготуватися жителям та гостям Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Ожеледь прогнозується в Запорізькій та Донецькій областях.

На дорогах країни місцями ожеледиця. Водії та пішоходи будьте обережними.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер північно-східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря на півночі в нічний час доби в межах -5 – -10 градусів. Решта території прожили цю ніч з показниками -1 – -6 морозу. На крайньому півдні навіть близько 0. В День показники інші: північні регіони готуються до -1 – -6 вдень, в переважних показниках -3 – +2 градуси, і південна частина країни може розраховувати на +5.

У Києві та області сьогодні, 7 грудня, хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря в нічний часи доби по області зафіксувалася з показниками в -5 – -10 градусів, а в денний – -1 – -6 градусів. У Столиці стовпчики термометрів мають трохи інші показники: вночі -6 – -8, а вдень -2 – -4.

Раніше, портал «Стіна» писав, що успішність українських учнів відстала на роки: це через пандемію та війну.

Також, ми повідомляли про нову допомогу для українців: хто може оформити понад 100 тисяч.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україну накриє дощ, сніг та ожеледь: синоптики попередили, суне дика стихія