facebook

Вже з п’ятниці: Vodafone суттєво змінює свої тарифи – ціни підвищують, хвилини урізають

Важлива інформація

Компанія Vodafone підвищує ціну на мобільний зв’язок
Абоненти мобільного оператора скаржаться на те, що мобільний оператор Vodafone без попередження абонентів змінив вартість тарифного плану та вдвічі урізав для спілкування. Відповідний допис з’явився 19 грудня 2023 на офіційній сторінці в мережі Х.

Підписниця під ніком “теплий жовтень” зазначила, що було ю кращим, щоб Vodafone заздалегідь попередив абонентів, а не тоді, коли вона зайшла в мобільний додаток і побачила зміни в тарифному плані.

“Тобто вартість піднімемо, а хвилин дамо в два рази менше…., було б класно якось ще інформувати, а не так, що я зайшла в додаток раз в ніколи і тільки тоді дізналась”, – написала вона.
Про який саме тарифний план йде умова в публікації не уточнюється, проте у інформації мобільного оператора говориться про те, що з 22 грудня 2023 року у її тарифному відбудуться зміни:
вартість послуги буде становити 195 грн на місяць,
змінюється обсяг послу:
з 20 Гб до 25 Гб,
з 500 до 250 хвилин по Україні.
Також мобільний оператор запропонував скористатися знижкою у 20% на 3 місяці та замість 195 грн сплачувати 156 грн/міс. Скористатися пропозицією можна модна 01.01.2024 року.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У компанії відреагували на скаргу та відповіли, що наразі деякі тарифи будуть дорожчати найближчим часом. Такий крок пояснили тим, що компанія інвестує багато грошей в розширення географічної мережі, підвищення швидкості інтернету й відновлення зв’язку в регіонах бойових дій. Через це вартість та обсяг послуг змінюються.

А також представники Vodafone зазначили, що про зміни абонентів інформують у мобільному застосунку та через СМС повідомлення.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вже з п’ятниці: Vodafone суттєво змінює свої тарифи – ціни підвищують, хвилини урізають