facebook

“Моліться, не моліться”: найближчі три місяці війна не закінчиться, але й півроку не триватиме

Всі подробиці

В Мережі з’явилось відео, в якому віруючий чоловік розповів по закінчення війни. Він каже, що є термін, який Господь поставив і війна має закінчитись у ті строки.

Відповідне відео звернення до підписників він опублікував у мережі Тік Ток. Хто цей чоловік у його профілі не уточнюється, він підписаний під ніком blessed_by_god33.

На запису він каже: “Всі ми змучились від війни і хочеться, щоб вона закінчилась цього року, але цього року війна не закінчиться, найближчі три місяці війна не закінчиться, ну і вона не буде тривати вже ще пів року. Є терміни, які Господь поставив і вона не буде більшою незалежно від того, скільки людей буде молитися “, – сказав він.

“Молитесь не молитесь війна не закінчиться” – підписав своє відео віруючий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Віруючий чоловік розповів, що він неодноразово питав Господа про те, коли закінчиться війна, як молитися, щоби війна закінчилась?

Господь йому відповів: “Назар, молися не молися, війна, вона мусить відбутись, вона буде тривати скільки має тривати”.

Автор відео пояснює, що це час турботи, виховання, навчання, виховання для церкви, бо грядуть часи, які є набагато тяжчі, ніж зараз і в тих часах потрібно буде зберігати своє серце якнайбільше, зберігати любов, зберігати мир. І Господь розбереться зі всім, він взявся за ту територію, сказав віруючий.

А також чоловік сказав, що коли він молився, то бачив як на Україну як бочку виливається просто течія крові Христа, вина і води. І вона виливається в ту бочку, але бочка не наповнюється. Потім Іісус показує чоловіку пальцем, що та бочка є пробита знизу і вся благодать виливається.

Зі слів чоловіку йому Іісус сказав: “Назар, стільки благодаті, скільки я виливаю на Україну, я не де не виливаю, але ви її просто не отримуєте, бо вона витікає”.

Чоловік вважає, що Іісус дає йому зрозуміти, що бордюк старий, а старий бурдюк — це релігія. І віруючий каже, що для нього є дивним як то можна було поєднати християнство та релігію.

Також він розповів, що за три роки до початку війни йому було видіння про те, що станеться війна. Подробиці про видіння чоловіка можна дізнатися із відео.

@blessed_by_god33

Времена и сроки на все! Господь ждет покаяния народа! #война #мир#молитва#видение

♬ Last Hope (Slowed + Reverb) – Steve Ralph

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Моліться, не моліться”: найближчі три місяці війна не закінчиться, але й півроку не триватиме