facebook

Складніше, ніж ми думали. Математики вивели формулу чоловічого оргазму

Вивчивши десятиліття даних як про фізіологічне, так і про психологічне збудження, дослідники кажуть, що знайшли ідеальні умови, необхідні для досягнення оргазму.

«Наші результати охоплюють фізіологічні та психологічні аспекти, необхідні для досягнення оргазму. Вони підкріплюють та математично підтверджують існуючі дослідження психології сексу».

Сама по собі формула виглядає не дуже простою, проте математики стверджують, що з її допомогою можна описати всі умови для отримання оргазму. Наприклад, у ній зашифрована залежність від ступеня збудження, обернено пропорційна ймовірності досягти оргазму.

У системі рівнянь існує чотири змінні, що описують стан до, під час та після статевого акту: збудження, плато, оргазм та закінчення.

Не цілком зрозуміло, чи формула має прикладне застосування, але дослідники і не ставили перед собою подібні завдання. Вони прагнули уваги до теми чоловічого оргазму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наші результати проливають світло на соціально табуйовану тему, яка, на нашу думку, може мати корисне застосування для клінічного лікування сексуальної дисфункції”, – пояснила математик та співавтор дослідження Юлія Киричко з Університету Сассекса.

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Складніше, ніж ми думали. Математики вивели формулу чоловічого оргазму