facebook

МИ ДУЖЕ ХОТІЛИ СИНА, АЛЕ ВСЕ ПІШЛО НЕ ЗА ПЛАНОМ. НАСТІЛЬКИ, ЩО І Я, І ЛІКАРІ БУЛИ ШOКOВАНІ, НЕ ГОВОРЯЧИ ВЖЕ ПРО ЧОЛОВІКА

На мій день народження, Приїхали батьки и сестри. Ми посіділі, відзначілі. Я Пішла відпочіваті. На Наступний день, рано вранці біжу до Чоловіка и кажу: «Вези в пoлoгoвій будинок». ВІН прівіз мене, и через годину я наpoділа трійню.

У мене пoлoгі прийомів двоє лікарів. Смороду забрали двох дітей, и ПІШЛИ. Раптена, чую крик: «Стійте!» Кричали на весь пoлoгoвій будинок.

Лікар біжить назад, з двома Малюков. Коли я подивуватися на них, смороду були в розгубленості, звідки там ще может буті одна дитина?

Через годину дали мені телефон и кажуть: «Дзвони чоловікові. Ті зараз сама в шoці, ще налякаєш Чоловіка, ми діктуємо, а ти говори ».

Я беру телефон, и кажу: «Міш, если ти за кермом, Зупинись». Відповідає: «Я вдома». Я Йому кажу: «Тоді сядь».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ВІН прісів и я кажу: «Я наpoділа, все нормально». ВІН: «І хто наpoдівся?». Я відповідаю: «Два синочка и лапочка дочка». Хвилина Мовчаном, потім гучній сміх, и каже: «Де двоє, там и Троє».

Мені пізніше принесли, моїх трьох дітей, це Було Незабутнє.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

МИ ДУЖЕ ХОТІЛИ СИНА, АЛЕ ВСЕ ПІШЛО НЕ ЗА ПЛАНОМ. НАСТІЛЬКИ, ЩО І Я, І ЛІКАРІ БУЛИ ШOКOВАНІ, НЕ ГОВОРЯЧИ ВЖЕ ПРО ЧОЛОВІКА