facebook

Батьки, готуйтеся: у МОН затіяли ґрунтовно перевірити школярів – зубріть 12 предметів

Як готуватись

Міністерство освіти і науки України затвердило графік проведення цьогорічного національного мультипредметного тесту для вступників. За інформацією відомства, іспити будуть проходити з 14 травня до 19 липня.

Всі абітурієнти зможуть складати тести з чотирьох предметів. Три із них вже визначені, відповідно до навчального плану, а один предмет можна вибрати самостійно.

Про це повідомляє Телеграм – канал Монограм.

Український центр оцінювання якості освіти ухвалив рішення щодо загальних характеристик предметних тестів основного і додаткового блоків національного мультипредметного тесту на 2024 рік. Також визначено схеми нарахування балів за виконання завдань та обрано кількість тестових завдань, їх форми та час на виконання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згідно з рішенням, тести з української мови, української літератури, історії України, біології, хімії та географії будуть містити по 30 завдань, а з математики та фізики – 22 і 20 відповідно. Тести з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької, французької) будуть складатися з 32 завдань.

Всі завдання національного тесту відповідатимуть вивченому матеріалу з програм ЗНО з відповідних навчальних предметів. Також важливо відзначити, що зміст завдань з історії України буде обмежений подіями з другої половини XVI століття до початку XXI століття.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Батьки, готуйтеся: у МОН затіяли ґрунтовно перевірити школярів – зубріть 12 предметів