facebook

Немає водійських прав в “Дія”: водіїв попередили, вліплять мінімум штраф, максимум – два роки в’язниці

Подробиці

Майбутніх водіїв застерегли від здійснення необачного кроку
У Головному сервісному центрі МВС показали, як відбувається покупка підробленого посвідчення водія в Мережі і попередили про наслідки.

“Ось вам яскравий приклад того, як порушник замовив фальшиве посвідчення водія через мережу Інтернет і використовував водійське під час водіння автомобіля. Єдине, чого не вистачало порушнику – документ не відображався в “Дії”, і він не розумів чому! Ось і звернувся зі своєю “проблемою” до нас”, – йдеться у повідомленні.

У МВС зазначили, що документ повністю ідентичний до оригіналу, однак у базі МВС його немає і бути не може.

“Сервісні Центри МВС ще раз звертають вашу увагу, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія вперше – це самостійно пройти навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичний та практичний іспити в сервісному центрі МВС”, – попередили в МВС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всім українцям також нагадали, що за незаконне отримання документів водія передбачена відповідальність за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Немає водійських прав в “Дія”: водіїв попередили, вліплять мінімум штраф, максимум – два роки в’язниці