facebook

Ураганний вітер та дощі з мокрим снігом: синоптик Діденко попередила про погоду

Прогноз погоди в Україні на неділю, 4 лютого
Синоптик на вихідні в Україні обіцяла не надто комфортну погоду, адже обіцяє опади та сильний вітер. У прогнозі на facebook-сторінці Наталка Діденко описала погоду на неділю, 4 лютого.

Синоптик обіцяє, що в неділю інтенсивність опадів має дещо знизитися, але все одно буде волого на вулиці. До того ж вітер, як і раніше, буде сильним.

Загалом температура повітря майже по всій Україні коливатиметься десь у районі нуля градусів. Вночі має бути трохи нижче за середній показник, а вдень місцями до 5 градусів з плюсом.

Синоптик Ігор Кібальчич в інтерв’ю Метеопрог поділився, що у вихідні погода залежить від потужного атлантичного циклону “Nadine”. Тому очікуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу з наступним переходом у дощ.

У західних областях протягом доби очікуються короткочасні дощі, подекуди з крижаною крупою. У Карпатах сніг, мокрий сніг, хуртовина. Вітер західний, 7 – 12 м/с, удень місцями пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°, вдень +5…+10°. У Карпатах уночі -1…-6°, вдень -4…+1°.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У північних областях очікується невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0…+5°, вдень +2…+7°.

У центральних областях часом очікується невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°, вдень +3…+8°.

У південних областях та Криму вночі пройде невеликий дощ, удень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°, вдень +6…+11°.

У східних областях уночі очікується помірний дощ із мокрим снігом, удень місцями невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°, вдень +2…+7°.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ураганний вітер та дощі з мокрим снігом: синоптик Діденко попередила про погоду