facebook

Долар і євро взбісилися – що тепер буде: банки і обмінки ошарашили курсом валют

Що буде з гривнею!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 15 лютого, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,1734 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 40,8684 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

На сьогоднішній день негативно впливає на ситуацію воєнного фронту та фінансового ринку «гальмування» з наданням військової та фінансової допомоги Україні з боку США.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нашим військовим катастрофічно не вистачає боєприпасів та озброєння. Цей факт суттєво провокує ворога посилювати тиск у зоні бойових дій.

Така невизначеність в обсягах та графіку американської фінансової допомоги звужує можливість для маневрування нашим Міністерству фінансів та Національному банку України. Мінфіну такий розклад подій поки не дозволяє планомірно фінансувати всі соціальні та інші бюджетні витрати з обрієм планування навіть у 3 – 6 місяців і більше.

Тому, зважаючи на ситуацію, що склалася, гривня сьогодні є заручником зовнішніх обставин, зміни які, нажаль, Україна не в змозі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар і євро взбісилися – що тепер буде: банки і обмінки ошарашили курсом валют