facebook

Астролог назвав міста, звідки потрібно терміново виїхати

Дмитро Уранус розкрив страшні плани Путіна.

Астролог Дмитро Уранус розповів, що Росія задумала на найближчий час. За його словами, диктатор Володимир Путін буде лякати народ і планує зробити велике зло.

Як написав Уранус у своєму Telegram-каналі, цей місяць, перед “виборами” в Росії, для ЗСУ та України буде дуже важкий. Він каже, що Путін поставив на кін абсолютно все, щоб вийти переможцем до своїх “виборів”.

“У решті лютого і березні (до виборів 17 березня), існує велика небезпека для ЗСУ не тільки під Авдіївкою, але і в Запорізькому напрямку. У карті лютневого молодика є вказівки на ймовірність втрати деяких територій і позицій на південному напрямку, На південь від Запоріжжя і Орєхова. Запоріжжя найближчим часом не візьмуть. Обстріли міст України будуть часті, крилатими ракетами 1 раз в 1-2 тижні, дронами і балістичними ракетами – кожен день”, – написав Уранус.

Також він зазначив, що жителям прифронтових міст Донецької області, особливо жителям Курахове, Українська, Селидове, Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Покровська краще виїхати в інші частини України, бо обстріли і удари по цих містах будуть часті, і дуже сильні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ворог поки не може захопити ці міста, але може їх зруйнувати і вбити багато мирних жителів. В середині лютого, і в другу половину лютого (в даний час), спостерігається з’єднання транзитних Марса, Плутона і Венери, точно така комбінація цих же планет, яка була і під час початку війни в 2022 році, в перші дні війни. Це вказує на особливо жорстокий час, на насильство, розстріли і масові вбивства. Це час сильного загострення військових конфліктів. В цей час, буквально зараз, ворог планує нанесення особливо жорстоких ударів, для залякування і демонстрації сили. Це час, коли планується і робиться велике зло в світі”, – підсумував астролог.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвав міста, звідки потрібно терміново виїхати