facebook

Помилки в зовнішності, які роблять наш вигляд неохайним

Коли ми говоримо про неохайний вигляд, ми зазвичай уявляємо людину в розірваному чи непристойному одязі та з брудним волоссям. Проте є й інші тонкі ознаки та приховані деталі, які можуть змусити нас виглядати не надто привабливо.

Коли ми говоримо про неохайний вигляд, ми зазвичай уявляємо людину в розірваному чи непристойному одязі та з брудним волоссям. Проте є й інші тонкі ознаки та приховані деталі, які можуть змусити нас виглядати не надто привабливо.

До вашої уваги речі, які можуть надати вам відштовхуючого вигляду. Приділяйте увагу своїй зовнішності, щоб завжди виглядати бездоганно

Корені волосся

Не має значення, чи ваше коріння волосся темніше чи світліше. Сама наявність коренів іншого кольору надає вам неохайного вигляду, а також не найкращим чином впливає на перше враження про вас.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що робити:

  • Якщо ви фарбуєте волосся у радикально інший колір, переконайтеся, що ви регулярно фарбуєте коріння.
  • Якщо ви втомилися регулярно фарбувати волосся, краще повернутися до свого природного кольору.

Гумка для волосся на зап’ясті

Це часто буває з зайнятою жінкою, яка любить розчісувати волосся на ходу. Це дуже зручно, але гумка для волосся може зруйнувати весь ваш вигляд. Гумка для волосся – це не браслет або годинник; це аксесуар, місце якого у косметичці.

Що робити:

  • Надягайте чудові браслети на зап’ястя, а аксесуари для волосся тримайте у сумці.

Гулька

Що ми, як правило, робимо, коли наше волосся нам заважає, а ми не маємо часу для створення ідеальної зачіски? Ми закручуємо неохайну гульку, з якої у всі сторони стирчать кінчики. Ця зачіска ідеально підходить, коли ви сидите вдома, і ніхто вас не бачить, але не дуже гарний варіант для роботи.

Що робити:

  • Виділіть кілька хвилин, щоб привести волосся до порядку. Сухий шампунь, невеликий гребінець, шпильки – є багато чудових ідей.
  • Зав’яжіть своє волосся у хвіст або заплетіть косу.

Необрізана кутикула

Ви можете подумати, що це така дрібниця, і її ніхто ніколи не помітить, але деякі люди помічають такі речі, і ці маленькі деталі складають загальне враження про людину. Навіть бездоганний вигляд може бути зіпсований нерівними нігтями.

Що робити:

  • Регулярно доглядайте руки та нігті. Це займе всього дві хвилини на день, щоб нанести зволожуючий крем, крем для кутикули, і обов’язково обрізайте нігті.

Неправильно підібраний тон чи пудра для обличчя

Якщо тон обличчя занадто темний або занадто світлий, ваше обличчя створить контраст із шиєю, і це виглядає некрасиво.

Що робити:

  • Коли ви вибираєте відтінок тону, спробуйте декілька зразків. Застосуйте кожен відтінку на підборідді та виберіть той, який відповідає відтінку шиї.

Не носіть 2 великі сумки одночасно

Велика сумка для покупок – це хороший вибір для транспортування продуктів з вашої машини до вашого будинку. Тим не менш, не доцільно носити її кожен день разом зі звичною сумкою, ви будете виглядати захаращені.

Що робити:

  • Подивіться, що у вас є в цих сумочках. Чи дійсно вам потрібно все те, що ви носите в обох з них?

Не демонструйте нижню білизну

Якщо частина вашого одягу не передбачає лямок чи бретельок, то непотрібно навмисно виставляти напоказ нижню білизну. Люди навколо вас можуть подумати, що ви не бачили себе в дзеркалі.

Що робити:

  • Переконайтеся, що ваша нижня білизна залишається під вашим одягом.

Суха шкіра

Ми всі знаємо, що шкіра повинна бути зволоженою. І не тільки тому, що суха шкіра викликає утворення зморшок набагато раніше, а й тому, що суха шкіра обличчя виглядає дуже непривабливою і грубою.

Що робити:

  • Регулярно використовуйте зволожуючі креми та сироватки

Посічені кінчики волосся

Якщо ви відрощуєте волосся протягом кількох місяців, це не означає, що ви не повинні обрізати посічені кінчики. Пошкоджене волосся легко зіпсує всю стрижку.

Що робити:

  • Заплануйте зустріч із вашим перукарем.

Постійне поправляння одягу

Постійні спроби поправити свій одяг дратують як вас, так і людей навколо вас. Люди можуть думати, що ви купили дуже незручне плаття, і це створює негативне враження, а не те, яке ви хочете справити.

Що робити:

  • Вибирайте одяг, який добре підходить і достатньо комфортний, щоб вам не довелося постійно його смикати.

Обвітрені губи

Яскравий відтінок помади, нанесений на пошкоджені губи, робить проблему ще гіршою. Це робить вас схожою на підлітка. Ви не може претендувати на вишуканий вигляд.

Що робити:

  • Не використовуйте яскраву помаду, якщо губи потріскані. Переходьте на зволожуючий бальзам для губ. Якщо ваші губи сильно сухі, використовуйте спеціальні процедури.

Шерсть тварин на одязі

Схоже, що це непомітно, але насправді це не так. Люди, безумовно, помітять шерсть на вашому вбранні, і це зашкодить вашому прекрасному вигляду.

Що робити:

  • Не одягайте свій найкращий одяг, коли граєте зі своїм домашнім улюбленцем. Завжди перевіряйте, чи є на вашому чистому одязі шерсть.
  • Тримайте в вашій сумці чи на роботі спеціальну щітку для чищення шерсті.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Помилки в зовнішності, які роблять наш вигляд неохайним