facebook

ТЦК “запакували” 14-річного хлопця у бус

У вівторок, 2 квітня 2024 року, у селі Приозерне Суворовської громади четверо чоловіків у військовій формі силою посадили 14-річного хлопця у бус та вивезли у бік села Червоний Яр Кілійської територіальної громади. Одеський обласний ТЦК почав перевірку.

Про це повідомляє Бессарабія Inform.

За словами начальниці відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради Оксани Терзі, хлопець є круглою сиротою, наразі ним опікується бабуся.

Відтворюючи хронологію подій Оксана Терзі повідомила, що перед нападом підліток прямував до своєї дівчини по центральній вулиці села. Згодом поруч з ним зупинився білий мікроавтобус, звідки вийшли троє військових з автоматами та нібито заламали йому руки.

“Коли військові затягли хлопчину до мікроавтобусу, почали прикладати дуло автомату до його скроні, потім – до лоба, бо він чинив опір. А дитина займається спортом, тому в нього спрацювала реакція самооборони. Він почав викручуватися, а нападники його приборкали, завдаючи ударів по спині автоматом. Вони його побили та зв’язали руки пластмасовою стяжкою”, – заявила начальниця відділу соціального захисту населення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак дізнавшись вік хлопця, згадані чоловіки висадили його посеред шляху при в’їзді в село Червоний Яр. Наостанок вони попередили хлопчину, щоб він мовчав про цей випадок, бо вони знають, де мешкають його рідні та він сам.

Реакція Одеського обласного ТЦК

Щодо ситуації зі звинуваченням співробітників ТЦК та СП у затриманні неповнолітнього в Ізмаїльському районі проводиться службова перевірка, повідомила пресслужба Одеського обласного ТЦК та СП.

“Всі обставини події ретельно вивчаються, командуванням забезпечено максимальне сприяння правоохоронним органам, що діють в рамках розслідування правопорушення за ч. 1 ст. 146 КК України, відомості про яке внесено до ЄРДР”. – йдеться у повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ТЦК “запакували” 14-річного хлопця у бус