facebook

Чи можна їсти суші під час правильного харчування

Суші є одною з найпопулярнішіх страв в світі, Які полюбляє і молодь, і доросле покоління. Чима людей вважають, що ця японська їжа є дієтічною і не має шкідлівого впліву на фігуру. Проти дієтологи наголошують, що суші не можна Їсти під час правильного харчування.

Суші не можна Їсти під час правильного харчування

Як пише  Сosmo , є кілька причин, чому суші шкідливі для гарної фігурі.

Основа шкірного суші-ролу – рис. Думка про ті, что ця каша є нізькокалорійною и ее можна Їсти во время схуднення, є помилковості. У 100 грам рису містіться 80 грамів вуглеводів, з якіх 50,5 грама – це крохмаль в чистому виде, 8,9 грама білків та 0,5 грама жірів. Тобто рис на 80% складається з вуглеводів, а їх при схудненні Варто зводити до мінімуму.

Тому, за словами експертів, часто ласування сушамі, в якіх присутности велика Кількість рису, що не буде позитивно впліваті на фігуру, а навпаки грозит Зайве кілограмамі.

Ще одною причиною шкідлівості суші во время правильного харчування є ті, что у них містяться калорійні соуси та майонез. Зокрема, для того, аби ця японська страва булу смачнішою, а сам рол НЕ розсіпався, сушист додаються до него інградієнті, Які НЕ ма ють жодної корісті для організму, а навпаки – шкодять Йому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, Додавання кремодібніх Вершкова соусів до соєвого соусу, з Яким їдять суші, теж Значний збільшує їхню калорійність.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи можна їсти суші під час правильного харчування