facebook

Такого ще не було: у ТЦК раптово припинили прийом документів

Війна в Україні триває третій рік, і весь цей час відбувається активна мобілізація військовозобов’язаних чоловіків. ТЦК безперервно займаються мобілізацією та підготовкою українських чоловіків до військової служби, і жоден із центрів комплектування не зменшував оборони у своїй роботі. Однак тепер відзначився Черкаський ТЦК та призупинив прийом документів.

Докладніше про те, що у ТЦК раптово припинили прийом документів, інформує tehnofan.com.ua.

Йдеться про зупинення прийому документів на відстрочку від військової служби. Вважається, що ця ситуація пов’язана з новим мобілізаційним законом, який набуде чинності 18 травня.

У документі, опублікованому Командуванням Черкаського ОМТЦК та СП, містяться відомості про те, що в новому мобілізаційному законі встановлено нові правила відстрочення від мобілізації для чоловіків. Тому в документі пояснюється, що це рішення прийняте, щоб допомогти людям уникнути зайвих проблем з огляду на зміни умов для надання відстрочки відповідно до нового закону.

Також представники Черкаського територіального центру кадрів рекомендують військовозобов’язаним чоловікам, при зверненні в період зупинення прийому документів, мати при собі документи, що підтверджують їхнє право на відстрочку, щоб використовувати їх у разі потреби уточнення облікових даних.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що після 20 травня ТЦК відновлять стандартну процедуру прийому документів на відстрочку, як і прописано новим мобілізаційним законом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Такого ще не було: у ТЦК раптово припинили прийом документів