facebook

Бронь за 20000 грн: у Раді розповіли, коли буде

До чого готуватись

Бронювання за гроші, коли буде і скільки доведеться віддати
В Україні набуває чинності скандальний законопроєкт про мобілізацію, після чого життя чоловіків зміниться. Однак буде можливість оформити броню за гроші. Про це розповідає Судово-юридична газета.

Згідно з інформацією за бронювання співробітників від мобілізації повинен відповідати роботодавець, а шлях через ухвали «морально та технічно застарів». Так вважає народний депутат від фракції «Слуга народу», голова Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

«Є рішення, про яке ви давно знаєте. Воно досить просте. За бронювання працівників має відповідати роботодавець. Кого вважає за потрібне забронювати — за це платить 20 000 гривень військового збору на місяць», – написав Глава економічного комітету Ради.

Депутат вважає, що бізнес має сам вирішувати, хто зі співробітників є стратегічним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Українському бізнесу все одно потрібне бронювання, бо він має працювати. Не буде бізнесу з його податками — не буде за що утримувати наших захисників. Отака може комусь неприємна, але очевидна правда», – зазначив він.

За словами Наталухи, стратегічними мають бути не так галузі, які визначають чиновники, скільки конкретні працівники, яких визначає роботодавець, а економічне бронювання — це новий механізм ефективної взаємодії між бізнесом і державою та збереження економіки.

«Чим довше ми тягнемо з економічним бронюванням, тим більше проблем буде», – вважає нардеп.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Бронь за 20000 грн: у Раді розповіли, коли буде