facebook

Тягнути в ТЦК абсолютно всіх: в одній з областей посилюють мобілізацію

Через низьку мобілізацію та низьку кількість призовників в одній з областей України посилюють мобілізацію. Будуть встановлені додаткові блокпости.

В одній із областей посилюють мобілізацію, що відомо
Через низькі темпи мобілізації та малу кількість призовників, у Франківську збільшилася кількість блокпостів. Цією інформацією ділиться міський голова Руслан Марцінков в ефірі телерадіокомпанії Вежа.

Протягом двох тижнів на Івано-Франківщині буде посилено мобілізаційні заходи. Нині область демонструє погані показники.

«З огляду на те, що Івано-Франківська область відстає у проведенні мобілізації, за даними Міноборони, я вважаю, що кілька тижнів точно буде посилення мобілізаційних заходів», – заявив він.

Відповідаючи на запитання, як довго триватиме посилення мобілізаційних заходів у Франківську, мер сказав, що через низькі темпи мобілізації у місті збільшилась кількість блокпостів. Він пояснив, що обласний центр не визначає, де можуть облаштовувати блокпости, але згідно із законом про місцеве самоврядування надає необхідну підтримку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кабінет Міністрів запровадив експериментальні зміни з військового обліку. Про це йдеться в прийнятій постанові «Про реалізацію експериментального проекту з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

Зокрема, що стосується військового обліку для призовників, то постанова встановлює, що чоловіків віком від 17 до 25 років мають взяти на військовий облік без проходження військово-лікарської комісії (ВЛК). Це стосується як мешканців України, так і тих, хто перебуває за кордоном.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тягнути в ТЦК абсолютно всіх: в одній з областей посилюють мобілізацію