facebook

Час утеплятися: тренди зимового взуття

Настав час подумати про тепле зимове взуття і про те, як виглядати стильно в новій парі ультрамодних чобіт. Ми пропонуємо розглянути кілька трендів зимового взуття 2019, щоб допомогти вам вибрати підходящу для поточного сезону. Підібрати ідеальний варіант, виходячи з достатку фарб, текстур, матеріалів і різновидів підборів – непросте завдання. Що ж буде актуально цієї зими? Можливо, вибір впаде на зміїний принт або лакове покриття, шкіру або текстиль. У будь-якому випадку не забувайте звертати увагу на повний образ, сумісність з вашим зимовим гардеробом – так ви будете готові до всіх випадків життя.

Пара для душі.

Масивний каблук

Відомий і давно випробуваний масивний каблук знову в тренді. Відмінною особливістю даної форми є стійкість – таке зимове взуття допоможе вам не бути захопленими зненацька у разі несприятливої зимової погоди. Каблук квадратної форми красиво поєднується як з класичними офісними речами, так і з casual – кюлотами, спідницею-міді.

Блиск

Для сезону зима 2019 актуальним буде блискуче взуття: чоботи і черевики з блискучої шкіри, металік та інші варіації. Трендовий образ створюємо за допомогою колірних акцентів, серед яких бордовий, чорний, фуксія і глибокий синій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спортивний стиль

Зимове взуття в спортивному стилі – це не тільки утеплені високі кросівки, але і черевики в стилі «мілітарі». Такий елемент в гардеробі підійде на кожен день, а також для випадків, коли ви можете собі дозволити експерименти в образі. Поєднуйте грубі черевики на шнурівці з сукнями та спідницями середньої довжини.

Зміїна текстура

Зміїні принти, а також текстура зміїної шкіри вже давно користується популярністю у світі моди: сумки, взуття та інші аксесуари в такому виконанні завжди знайдуть свою обраницю. Зауважимо, що в зимовому сезоні 2019 року також переважають різні варіації тварин принтів. Нововведенням в улюбленій темі стали також незвичайні відтінки – колір морської хвилі, свіжий зелений та інші яскраві фарби.

Дикий захід

Ковбойські чоботи – популярна модель зимового взуття, натхненна Диким Заходом, кантрі-музикою та іншою ковбойською тематикою. Так звані «козаки» (альтернативна назва даної моделі взуття) можуть бути з високою халявою, що доходить до коліна, а також короткими. Рекомендуємо поєднувати з джинсами і довгими спідницями.

Гострий носок

Ще один класичний приклад зимового взуття – чоботи з гострим носком. Поєднувати гострий носок можна практично з будь-яким каблуком, будь то класична модель зі шпилькою, або масивний дизайнерський каблук. Вибір провідних дизайнерів у сезоні зима 2019 повторює тренд 2000-х, коли можна було побачити носок екстремально гострий. Сьогодні ж переважно зустрічаємо чоботи на низькому ходу, але не забуваємо, що класику і шпильку ніхто не відміняв.

Фігурні підбори

Раніше ми публікували підбірку незвичайних каблуків, і знову повторимо: каблуки дивної форми – це один з головних трендів зимового сезону. Трикутні, круглі і авангардні фігури будуть виглядати актуально і стильно.

Квадратний носок

Тренд, який рік у рік набирає все більшої популярності і визнання оточуючих. Квадратна форма носка зимових чобіт – це оригінальний і комфортний спосіб заявити про себе та про свою готовність слідувати модним трендам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Час утеплятися: тренди зимового взуття