facebook

Як надати першу допомогу при ДТП – навчання рятувальників в Ужгороді(відео)

В Ужгороді тривають спеціальні навчання рятувальників.

Колеги з Польщі вчать українців якісно і швидко ліквідовувати наслідки різноманітних катастроф. А ще кваліфіковано надавати першу долікарську допомогу за європейськими стандартами.

Надзвичайники моделюють ситуації різних катастроф. Колеги з Польщі навчають їх не лише якісно і швидко ліквідовувати наслідки аварій і надавати першу допомогу при ДТП постраждалим за європейськими стандартами.

Проект співпраці польських і закарпатських рятувальників розрахований на два роки. Фінансує програму Міністерство закордонних справ Польщі в рамках допомоги Україні, бюджет – 5 млн гривень.

Закордонні інструктори привезли подарунок – сучасний набір гідравлічних інструментів. Тепер рятувальники значно швидше визволятимуть людей із потрощених машин. А ще поляки передали 5 комплектів медичного обладнання для надання першої допомоги. Кажуть, що такого не мають навіть наші фельдшери.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наприкінці проекту поляки подарують закарпатським рятувальникам пожежну машину та облаштують у навчальному центрі спеціальну кімнату, де вогнеборці в задимленому середовищі, максимально наближеному до реальності, зможуть відпрацьовувати гасіння пожеж.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як надати першу допомогу при ДТП – навчання рятувальників в Ужгороді(відео)