facebook

Клубам настане кінець? Зеленський відправився до Одеси з грандіозними планами

Зеленський вирушив з робочим візитом до Одеси.

Відомо, що з суботи, 4 липня, розпочнеться дводенна робоча подорож українського лідера Володимира Зеленського в Одеську область. Згідно з даними джерел “Думської”, президент може відвідати ветр електростанцію в Овідіопольському районі, міст через Хаджибейський лиман, дитсадок в Крижанівці та термінали ТІС біля Південного. До того ж, 5 липня глава держави буде приймати військово-морський парад на честь дня ВМСУ.

Також Зеленський візьме участь у відкритті поромної переправи через Дунай, відвідає острів Зміїний і анонсує будівництво нового мосту через Дністровський лиман.

Більш того, можна очікувати візиту президента в нічні клуби міста. Минулого тижня було виписано безліч штрафів за порушення умов карантину, а на сьогоднішній день клуби відкриті для гостей.

Зокрема, “Ібіца” проводить два заходи. Вдень на відкритому майданчику проводиться “DAY RNB PARTY”, куди вхід безкоштовний. А ввечері клуб запрошує на “вечерю шоу” з Томом Рибкою. Клуб “Itaka” ввечері запрошує на виступ артиста “The Limba”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слід зазначити, що раніше глава держави заявив, що після того, як в Одесі запрацювали клуби, ситуація із захворюваністю на коронавірус значно погіршилася.

“В Одесі запрацювали клуби, зірки давали концерти, відкрили всі пляжі. Пішли чутки, що на відкритому повітрі ніхто не захворіє. Однак це неправда. Через це ситуація сильно погіршилася. Якщо раніше Одеса мала один з кращих показників з розповсюдження коронавірусної інфекції, то на сьогодні кількість хворих за добу значно вища. Ми впевнені, що таке може статися у всіх регіонах, де немає комунікації з людьми”, – сказав Володимир Зеленський.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Клубам настане кінець? Зеленський відправився до Одеси з грандіозними планами