facebook

Медсестра з Covid-19, понад два тижні бореться за життя, потрібна допомога

Юлія Головата з с. Згурів, що на Київщині вже понад 2 тижні бореться за життя проти COVID-19. Жінка працює медичною сестрою в КНП “Згурівський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Інформує Це моя Україна з посиланням на Facebook Evhen Chubuk

Друзі, згурівчанка Юлія Головата потребує нашої невідкладної допомоги! Юлія працює медичною сестрою в КНП “Згурівський центр первинної медико-санітарної допомоги”, але вже понад 2 тижні бореться за життя проти COVID-19. Вона у важкому стані в Олександрівській лікарні (м.Київ) на апараті штучної вентиляції легень.

Щодня рідним доводиться оплачувати близько 7 тис. грн., аби забезпечити її лікування. Це дуже великі кошти, люди у розпачі, просять допогти.

Ви знаєте, що я ніколи не пишу просто так, тим більше про допомогу, тим більше для земляків. Ніколи не писав про COVID. Але ситуація критична. Деякі рідні Юлії на самоізоляції. Допомогою заямається брат Юлії – Безпалько Михайло (який закордоном) та його дружина Ольга Безпалько. Ви можете зв’язатися із рідними. Картки для допомоги: 5167 8031 0673 2386 – Ощадбанк, отримаувач Безпалько Ольга Михайлівна, 5168 7554 2429 2262 – ПриватБанк, отримувач Безпалько Ольга Михайлівна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Друзі, не будьте байдужими! Прошу поширити цей допис та відреагувати на нього. Це наша землячка, яка потребує реальної домомоги! – Повідомляє у Facebook Evhen Chubuk.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Медсестра з Covid-19, понад два тижні бореться за життя, потрібна допомога