facebook

У ДТП загинули священник та семінарист (фото)

Поблизу Луцька у селі Боголюби трапилася смертельна аварія. Двоє чоловіків загинули на місці події, ще один підліток у важкому стані перебуває в обласній дитячій лікарні
Про це розповів директор КП “Волинський центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф” Володимир Шмаль, пише Суспільне.

Аварія трапилася 15 червня, близько 5 години ранку, у селі Боголюби.

В машині жигулі під час аварії перебувало троє людей. Вік, яких встановлюють. За кермом був лучанин та ще двоє хлопців із Камінь-Каширського району. Водій та один з пасажирів загинули на місці події.

На офіційному сайті Волинської єпархії УПЦ повідомили, що серед загиблих у ДТП є священник та семінарист. Як розповів прес-секретар єпархії протоієрея Віктор Аніпко, в аварії загинули клірик свято-Покровського храму архідиякон Роман (Тюканька Ярослав) та студент Волинської Духовної Семінарії Назарій (Мільковський Назарій).

Ще одного юнака 17 років з політравмою, струсом та закритою черепно-мозковою травмою доправили до обласної дитячої лікарні, – розповів Володимир Шмаль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зі слів інспекторки сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марини Балдич ймовірно водій, не вибрав безпечну швидкість руху та наїхав на меліоративну трубу. Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет. Обставини ДТП ще встановлюють.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 ККУ, йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У ДТП загинули священник та семінарист (фото)