facebook

Зінченко розплакався після перемоги України над Швецією: “Виходили, як на війну”

Зінченко розплакався після перемоги України над Швецією: “Виходили, як на війну”

В першу чергу Зінченко подякував уболівальникам, які підтримували команду

Півзахисник української збірної та англійського “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко, який прийняв капітанську пов’язку від Андрія Ярмоленка в матчі зі Швецією, прокоментував перемогу в 1/8 фіналу Євро-2020.

Про це стало відомо завдяки інтерв’ю, яке взяла у Олександра Зінченка його дружина, журналістка Влада Седан.

Влада Седан: Які емоції, адже це історична перемога?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хотів би в першу чергу подякувати всім уболівальникам, які нас підтримували і підтримують донині. Я хотів би подякувати всім, хто зумів прийти на стадіон і хто не зумів з різних причин. Ця перемога тільки для них, для всієї країни. Це історичне досягнення. Я раджу всім радіти, тому що ми живемо один раз, і таких моментів може вже і не бути”, — заявив Олександр Зінченко, на очах якого проступали сльози.
“Мені дуже складно було налаштуватися на цю гру, тому що після перших трьох матчів вилилося дуже багато критики на всю команду, зокрема на мене. Я відчував, що можу дати більше команді. Дуже радий і пишаюся, що ми зуміли сьогодні довести всім, всій Європі, всій країні, що можемо досягати поставлених цілей.”, – продовжив Зінченко.

Влада Седан: Яка була установка на гру від Андрія Шевченка? Ти сьогодні вдруге вийшов зліва за збірну.

“У збірній звик грати в середині поля. Але я вже говорив багато разів, що готовий грати там, де мене бачить тренер. Сьогодні тренерський штаб обрав ту тактику, яка спрацювала. Тому ми всі зіграли і заслужили цю перемогу. Звичайно, завдання було зіграти компактно, єдиним блоком, тому що шведи – дуже організована команда. Вони люблять грати другим темпом, швидко відбирати м’яч і контратакувати ті простори, які з’являються у суперників. Ми це знали, ми добре підготувалися до них, хоча і дали їм зробити дуже багато моментів біля своїх воріт. Спасибі воротареві Георгію Бущану, що він сьогодні видав чудову гру знову.”, – розповів півзахисник.

Влада Седан: перемога над Швецією – за рахунок фізичних кондицій, футбольних якостей або за рахунок характеру?
“Думаю, за рахунок характеру, бажання. Всі ми прекрасно розуміли, скільки критики вилилося на нас в перших трьох матчах. Сьогодні ми всі разом дивилися один одному в очі і виходили на гру як на війну. Тому що розуміли, що потрібно добути результат, цей історичний результат. І ми це зробили.”, – підсумував Олександр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зінченко розплакався після перемоги України над Швецією: “Виходили, як на війну”