facebook

5 речей, які категорично не можна робити після інтиму

Коли думаєш про насолоду, оргазм приходить на розум першим або другим (в залежності від того, що ще ти дуже любиш). І незважаючи на те що ми всі дорослі розумні люди, про якісь дрібниці можна просто не здогадуватися! Ось чого не варто робити після сексу. 

1. Ретельно митися
Багато хто любить залізти в душ і як слід відмитися за допомогою мила, гелю для душу й інших додаткових речовин. Лікарі не рекомендують робити це з кількох причин. По-перше, мило висушує природну змазку. По-друге, шкіра в інтимних місцях більш чутлива і може видати алергічну реакцію на новий засіб. Вагіна вміє самоочищатися, і якщо ти не бризкаєш гель для душу в рот (напевно таки не бризкаєш!), то і туди не потрібно. Досить теплої води і м’яких рухів.
2. Спати в еротичній білизні
Звичайна бавовняна білизну добре дихає. А ось нейлон, штучний шовк і поліестер — ні. Після сексу ти розпалився і в неправильній білизні можеш спітніти і дістати інфекцію.
3. Приймати гарячу ванну, особливо в джакузі
Це звучить багатообіцяюче, але так робити не рекомендується. По-перше, твій організм як ніколи відкритий шкідливим бактеріям. По-друге, гаряча вода руйнує захисний бар’єр шкіри.
4. Пропустити відвідування туалету
Після вагінального сексу нехороші бактерії можуть легко проникнути в сечовий міхур, тому дуже важливо спустошити його протягом години після акту. Крім того, варто витертися вологою серветкою для інтимної гігієни, щоб шкідливі мікроорганізми не потрапили всередину крізь мікротріщини в шкірі.
5. Відразу лягати спати
Крім того, що це негігієнічно, таким чином можна отримати неприємну інфекцію від бактерій, яких можна було змити душем.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 речей, які категорично не можна робити після інтиму