facebook

Повна антисанітарія та безлад у будинку: вилучили 4 дітей у матері

Наразі діти перебувають у лікарні.

У Харківській області мешканці села повідомили інспекторам ювенальної превенції, що мати неналежно доглядає чотирьох дітей.

Про це повідомили у поліції Харківської області.

Під час перевірки на місці було виявлено п’яну матір. Умови проживання дітей вразили посадових осіб – антисанітарні умови, безлад, відсутність готової їжі та запасів продуктів харчування.

Сім’я вже перебувала на обліку в службі у справах дітей Савинської селищної ради. Правоохоронці вилучили з родини двох хлопчиків 10 і 2 років та двох дівчаток 8 і 5 років. Наразі діти перебувають у лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За порушення чинного законодавства відносно матері складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше стало відомо, що у Білгород-Дністровському жінка залишила свою однорічну дитину в службі у справах дітей, щоб мати можливість розрахуватися з кредитом, який взяла на розваги.

А у Генічеську (Херсонська область) жінка на підпитку ходила вулицею з дитиною та весь час падала. Горе-мати отримала від патрульних протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Повна антисанітарія та безлад у будинку: вилучили 4 дітей у матері