facebook

15-річна учениця не знала про вагітність і народила перед школою

Школярка робила тест на вагітність, але він показав негативний результат

15-річна жителька Англії виношувала дитину і нічого не розуміла про свій особливий стан. Пологи в юної мами почалися якраз перед початком нового навчального року.  Про це Алексіс Куїн розповіла на своїй сторінці  в соціальних мережах.

Влітку юнка відчула  перші зміни  в своєму організмі, несподівано нагадала про себе печія. Але при всіх  її здогадках про вагітність, місячні в неї   були щомісяця, живіт, як це буває, коли майбутня мама виношує дитину, не збільшувався.

Навіть тест на вагітність показав від’ємний  результат.  Восени дівчина пішла у випускний клас. Після закінчення шкільних занять, в неї почала боліти спина. Майбутня мама не могла навіть годинку поспати, розповіла неньці про свій поганий стан здоров’я, але  та, порадивши прийняти ліки, відправила її на навчання.  Поспішаючи на уроки, юнка ще забігла до ванної кімнати і саме там почала народжувати.

Майбутні бабуся і дідусь від цієї звістки ледве не втратили свідомість. Не розгубилась тільки рідна мамина сестра, що викликала бригаду медиків для своєї шокованої сестри, якій стало зле. Саме ця родичка виконувала всі вказівки медичного координатора  та приймала в племінниці пологи, поки не приїхали лікарі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Алексіс, в родині зовсім не готувались до цієї важливої події –  народження  нового члена родини. Не придбали навіть найнеобхіднішого. Але все завершилось добре, юна мама з честю витримала іспит і народила хлопчика.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

15-річна учениця не знала про вагітність і народила перед школою