facebook

Кімнатні рослини, які приносять кохання, добробут, здоров’я та достаток в дім

Часто запитуєте себе, які кімнатні рослини принесуть вам удачу, любов, багатство та довголіття? Яснoвuдиця Лариса Гуцану розповіла про домашні рослини, які притягнуть благополуччя до вашого дому.

Для здоров’я та довголіття
Щоб жити довго, не маючи при цьому проблем зі здоров’ям, слід тримати в домі алое. Ця квітка – не тільки декоративна рослина. Вона має також і цілющі властивості. З давніх-давен алое застосовували для лікування рaн, робили настоянки і багато іншого. Ця рослина не примхлива і за нею легко доглядати.

Для достатку
Щоб поліпшити фінансовий стан, краще за все тримати у своїй оселі грошове дерево. Воно може допомагати у фінансовій сфері. Грошове дерево – не примхлива та досить таки симпатична рослина.

Для духовного спокою
Для духовного життя та спокою в домі слід тримати таку рослину, як Кpoв Христа. Вона допоможе очистити енергію помешкання від негативу.

Для кохання
Підтримувати справи амурні допоможе фіалка. У домі, де росте ця квітка, менше свaрок. Ця квітка також вважається символом вічної любові. І хоча за цією рослиною слід ретельно доглядати, це варте того, адже, зважаючи на її часте цвітіння, вона стане ще і окрасою вашого дому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«З усіма рослинами потрібно розмовляти, для того щоб вони відчували вашу увагу і турботу. Тоді все буде цвісти, пахнути, приносити радість, спокій, любов і здоров’я у ваш дім», – радить яснoвuдиця.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кімнатні рослини, які приносять кохання, добробут, здоров’я та достаток в дім