facebook

Це мають знати усі! Який природний антисептик бореться з вірусами найкраще.

Природний антисептик, який бореться з вірусами

Якщо і існує продукт, який всім потрібно мати в будинку в період епідемій – це яблучний оцет. Цей природний антисептик бореться з вірусами і бактеріями і підтримує організм, коли імунітет особливо ослаблений, пише Тетяна Турчанікова, РБК-Україна.

Про це розповіла у своєму Instagram нутриціолог Євгенія Хелс. ⠀

Яблучний оцет благотворно впливає на організм людини, він корисний для шкіри, волосся, суглобів, центральної нервової системи та інших органів. Він містить вітаміни А, В1, В2, В6, С і Е, пектин, яблучну і пантотенову кислоти, а також калій, фосфор, кальцій, магній і мідь. ⠀

Причини додати яблучний оцет в свій раціон:

1. Калій і магній, що міститься в яблучному оцті, сприяють зміцненню серця і підтримці його м’язового тонусу.

2. Яблучний оцет позитивно впливає на організм, відновлюючи і зміцнюючи нервову систему, блокуючи нервові розлади, депресії, безсоння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Він містить кальцій, який повертає бадьорість.

4. Є природним антисептиком, який бореться з вірусами і бактеріями і підтримує організм в період ослабленості імунітету.

В результаті дії яблучного оцту імунна система активізує захисну функцію проти стафілококів, стрептококів, пневмококів. Приміряйте його в період епідемій.
5. Допомагає при кандиді і молочниці.

6. Антиглікемічні властивості яблучного оцту сприяють поліпшенню чутливості до інсуліну і управління рівнем цукру в крові.

7. Яблучний оцет зміцнює судини, покращує кровотік, послаблює набряки, попереджає варикоз, але при подібних проблемах не варто займатися самолікуванням, щоб хвороба не прогресувала.

8. Допоможе очистити шкіру.

Можна додати в воду в пропорції (50 мл оцту на 100 мл води) – і протирати проблемні ділянки шкіри.
Або додати чашку оцту в ванну, допоможе збалансувати PH вашої шкіри.
9. Приймайте яблучний оцет при алергії, він допоможе вивести слиз з організму.

10. І найголовніше, навіщо його приймають всі фахівці нутриціології в світі – він підвищує кислотність, чим сприяє кращому засвоєнню білка в раціоні та інших поживних речовин.

Як пити яблучний оцет
1 ч. л. на півсклянки теплої води – не гарячої!
3 рази на день до прийому їжі.
Протипоказання в застосуванні яблучного оцту: людям, які мають захворювання слизової оболонки, страждають від виразки шлунка, гастриту, панкреатиту, опіків слизових, а також при підвищеній кислотності. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це мають знати усі! Який природний антисептик бореться з вірусами найкраще.