facebook

Терорист Стрєлков – Путіну: покажіть голову того, через кого ви прос*али бліц-кріг в Україні. Відео

Колишній ватажок бойовиків так званої “ДНР” Ігор Гіркін (Стрєлков) впав в істерику через повний провал російської армії в Україні. З цього приводу він навіть звернувся до російського диктатора Володимира Путіна.

У відеозверненні, яке з’явилося в мережі, терорист констатував, що РФ провалила бліц-криг в Україні та попросив главу Кремля показати голову того, через кого Росія зазнала краху (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Блискавична війна”, за словами Гіркіна, не вийшла тому, що Путіну давали неправдиві дані про реальний стан справ і настрої жителів держави, в яку він наказав ввести війська.

“Покажіть голову того, хто дав вам абсолютно хибну інформацію про ситуацію в Україні, завдяки якій ви прос*али золоті дні, коли міг бути здійснений бліц-криг. Його ви не зробили саме тому, що у вас хибне уявлення про оперативну обстановку в Україні. Голову покажіть! Одну хоча б. Ось із цього треба починати, з кадрів. Не почнете – війну буде програно”, – сказав терорист.

Він припустив, що декого із керівництва країни такий розклад влаштує і вибухнув звинуваченнями у бік російського міністра оборони Сергія Шойгу, заявивши про його недбалість.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У зраді у мене немає можливості звинуватити, але в ній я б запідозрив”, – сказав він.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Терорист Стрєлков – Путіну: покажіть голову того, через кого ви прос*али бліц-кріг в Україні. Відео