facebook

На ймовірного наступника Путіна Патрушева скоєно замах – ЗМІ

На ймовірного наступника Путіна Патрушева скоєно замах – ЗМІ

Повідомляється, що Микола Патрушев почувався зле ввечері після роботи.

У мережі з’явилася інформація, що днями було скоєно замах на секретаря Ради Безпеки РФ Миколу Патрушева. Інформація як про сам замах, так і про його розслідування тримається у режимі суворої секретності.

Про це повідомляє телеграм-канал “Генерал СЗР”. Його нібито веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ), який володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов’язаним з політологом Валерієм Солов’єм.

“Відомо, що Микола Патрушев почувався зле ввечері після роботи, практично одразу після того, як зайшов додому. Оперативно спрацювала охорона, одразу викликавши до нього бригаду медиків”, – стверджується у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією Телеграм-каналу, медичні працівники після огляду заявили, що необхідна термінова госпіталізація Патрушева. Після надання допомоги в стабільному стані його нібито доставили додому.

“Результати його аналізів підтвердили, що отруйною речовиною була синтетична отрута. Патрушева врятувала своєчасно надана медична допомога і, ймовірно, недостатньо висока концентрація отруйної речовини, що надійшла в організм через шкіру”, – пише “Генерал СЗР”. Зазначається, що виконавці замаху ще не встановлені.

Нагадаємо, останнім часом у ЗМІ циркулюють чутки про погіршення здоров’я президента країни-агресора Володимира Путіна. У зв’язку з чим виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На ймовірного наступника Путіна Патрушева скоєно замах – ЗМІ