facebook

Росіянкам “заборонили” інтим із темношкірими чоловіками: “традиційні цінності” можуть бути порушені

Окупанти масово помирають на фронті, а їхнім дружинам вже забороняють інтимні зв’язки з темношкірими “замінниками”

У російському науковому журналі опублікована скандальна стаття про “першого самця у самки”, або так звана “телегонія”, на прикладі інтимного процесу росіянок з чорношкірими чоловіками.

Один із співавторів – 57-річний депутат Держдуми РФ Ігор Ананських. Він пояснив, що стаття присвячена збереженню “традиційних цінностей” та пропагує культ сім’ї.

Автори вдалися до маніпуляцій та псевдонаукових тверджень, як зазвичай це відбувається у росіян. Вони стверджують, що існує явище “телегонії”, за яким гени першого інтимного партнера можуть впливати на наступних дітей жінки навіть від іншого чоловіка.

І наводять “приклад” про росіянок, які мали стосунки з чорношкірими під час олімпіад чи фестивалів. Згодом у шлюбі з білими чоловіками такі жінки, мовляв, народжували “темних” дітей, винуватцем чого були мутації хромосом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очевидно, що метою цієї пропагандистської публікації є дискредитація міжнаціональних шлюбів та відносин. Щоб посіяти недовіру та ксенофобію з приводу “чужорідних” партнерів.

Однак такий процес є досить логічним, на тлі повномасштабної війни, розв’язаної окупантами. Що більше їх помирає на фронті, то більше російських дружин залишаться одні. І тим більше з них спробують запровадити нові відносини, можливо, міжнаціональні.

Нагадаємо, скільки високоточних ракет залишилося у росіян: у повітряних силах назвали кількість

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Росіянкам “заборонили” інтим із темношкірими чоловіками: “традиційні цінності” можуть бути порушені