facebook

ПЕРШІ ЗАРОБІТКИ СТАЛИ ОСТАННІМИ: БАТЬКИ ВБИТОГО ЗАРОБІТЧАНИНА ДОСІ СПОДІВАЮТЬСЯ, ЩО ЇХНІЙ СИН ЖИВИЙ

29-річний Василь Штанграт поїхав до Парижа в середіні липня. Це були его Перші Закордонні заробіткі. Два місяці ВІН працював на будівництві, Щодня телефонував до рідних, Нічого НЕ розповідав про якісь конфлікти чи Труднощі, а 8 вересня несподівано безслідно знік. Наш земляк повертався ввечері з роботи потягом, но додому НЕ доїхав … Лише 2 жовтня, после трівалого Посилення поиска французькою поліцією та українською громадою, Василя нашли. На жаль, мертвим ….

Василь Штанграт – Із багатодітної сім’ї: кроме него, у батьків є ще два брати та сестра. Праця в Паріжі личить українцю, за неповні два місяці ВІН встіг Передат якусь копійчіну рідним, клікайте приїхати туди своих братів. У Франции ВІН живий Із знайомиться, около друзів поки що НЕ МАВ, тому, коли знік, даже НЕ Було кому зайнятості его Поиск. Рідним хлопця удалось війт з Проханов про допомогу на КОЛІШНИЙ мешканка Бучаччини, яка много років мешкає у Франції, Любов Боднарчук.

Наша землячка очолює франко-українську асоціацію «ART culture et créativité», яка об’єднує українців у Франції. Пані Люба перейнялася бідою родини Штангратів, звернули до правоохороних ОРГАНІВ, досі Офіційно представляет Захоплення потерпіліх. До последнего усі сподіваліся, что з Василем усе гаразд, что, можливо, просто склалось якісь непередбачувані обставинні, через Які ВІН Втрата зв’язок з ріднімі, утім, правда виявило невтішною. На опізнання тела до Парижа поїхав рідний брат Василя, ВІН супроводжуватіме труну додому.

Українська спільнота організувала збір коштів на Відправлення тела вбитого на Батьківщину. Наразі невідомо, коли самє доправлять Тіло, оскількі ще трівають слідчі Дії, проводяться необхідні Кримінальні експертизи.

Як сообщил голова Стінківської сільської ради Володимир Дармограй, батьки вбитого заробітчанина досі сподіваються, что їхній син живий. Односельці намагають НЕ розпітуваті їх Подробиці, що не хотят завдаваті болю. Та брати и сестра вбитого, ледве стрімуючі від батьків розпачем та сльози, готуються до похорону, з дня на день чекають труну з тілом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Рідні Василя звернули до мене с помощью 12 вересня, – розповіла Любов Боднарчук. – Завдяк Звернення Нашої асоціації до правоохороних ОРГАНІВ Французької Республики, активним Поиск з волонтерами по різніх інстанціях, Загибла Було знайдено. Ніні триває Слідство, я володію найбільшою кількістю офіційної и неофіційної информации, однак не маю права розголошуваті Таємницю слідства як согласно з підпісаною мною анкету у відділі крімінальної полиции, так и з метою власної безпеки. Можу Сказати Одне: Василь загінув насільніцькою смертю. Сейчас наша асоціація займається процедурою Відправлення тела Загибла на Батьківщину. Ми Вже зібралі необхідну для цього суму, оплатили всі послуги, такоже ми найняті адвоката для родини Загибла.

Днями пані Люба дала невелика інтерв’ю Журналістам телеканалу «1 + 1». Наша землячка зазначилися, что трагічна історія Василя – це перший випадок за останні десятіріччя, коли українця так Довго розшукувалі на территории Франции.

– Васильєв не МАВ тут Нікого з рідних, тому не Було кому делать офіційні Предложения в госпіталі, морги, звертатись до полиции, -зазначіла пані Любов. – Оскількі хлопець НЕ БУВ Офіційно працевлаштованій у Франції, то в крімінальному відділі его візнають як туриста. Це спровокувало певні Труднощі, Аджея ми не можемо аргументуваті, что ВІН працював за кордоном. Востаннє з Василем розмовляю по телефону 8 вересня о 17.30. Тоді ВІН прямував потягом до помешкання, Пожалуйста Найман за Парижем. Просив по телефону друзів готувати вечерю, но так и не вернулся … Оскількі офіційний запит про розшук Було подано не відразу, то ми Втратили много цінної информации, но ми все ж много знаємо. Дуже Важко Було візначіті подалі напрямок руху хлопця.

Лише Завдяк українській громаді – тім, з ким ВІН живий, з ким працював – ми розшукано людей, з Якими ВІН їхав потягом того вечора. 2 жовтня его Тіло Було знайдено у такому стані, что Важко Було опізнаті. ВІН загінув насільніцькою смертю. Наразі не можемо розповісті, від чого сортаменту, як и Говорити про підозрюваніх. Прісутність брата Василя пришвидшити ідентіфікацію особини. Завдяк информации, якові ми нада полиции, праворуч булу передана до прокуратури. Сподіваємось, что правоохоронці розшукають убивць и належно покарають.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ПЕРШІ ЗАРОБІТКИ СТАЛИ ОСТАННІМИ: БАТЬКИ ВБИТОГО ЗАРОБІТЧАНИНА ДОСІ СПОДІВАЮТЬСЯ, ЩО ЇХНІЙ СИН ЖИВИЙ