facebook

У Кропивницьому звільнили вчительку, яка принижувала дітей на уроках: деталі скандалу (відео)

У ліцеї “Сокіл” у Кропивницькому стався педагогічний скандал. Школярка зняла на відео, як одна з вчительок кидалася на дітей під час уроків. Після того, як ролик потрапив на очі батькам та у мережу, вчительку зі скандалом звільнили.

У Кропивницьому звільнили вчительку: деталі скандалу у школі - відео - Інформаційне агентство Вголос/Vgolos: останні новини України, Львова
Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що інцидент стався у 4 класі під час групи продовженого дня. Школярка записала на відео, як вчителька кричить і принижує її однокласників. Згодом дівчинка показала запис батькам, а ті виклали його у соцмережу, однак згодом видалили.

У школі заявляють, що вчителька працювала там вже впродовж 30 років і досі скарг на неї не було. Втім, батьки переконують у протилежному. Кажуть, що інцидент на відео був ще досить м’яким, адже раніше вчителька скандалила сильніше.

Вчителька кричала на дітей в Кропивницького.

Вона нормально не розмовляла, вона завжди обзивала, принижувала, завжди так кричала”, – розповідає одна з матерів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом знайшлися й такі батьки, які заявили, що неодноразово скаржилися на вчительку керівництву школи, однак воно не реагувало.

Скандал стався в ліцеї "Сокіл".

В Управлінні освіти Кропивницького кажуть, що вчительку після інциденту звільнили. Крім того, чиновники обіцяють провести розслідування у школі та ухвалити “управлінські рішення”.

Педагогічний скандал у Кропивницькому: відео

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Кропивницьому звільнили вчительку, яка принижувала дітей на уроках: деталі скандалу (відео)